Echipa U13 masculin a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivi ai Academiei CSM Oradea, a bifat cea de-a 6-a victorie în faza de calificare a Campionatului Național – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros a depășit pe Lucky Dragons Târgu-Mureș cu scorul de 97-36.

Partida, desfășurată la Sala LPS din Oradea, a fost controlată de către amfitrioni. Aceștia s-au desprins devreme, scorul după zece minute de joc fiind de 33-11. Ecartul aproape s-a dublat până la pauză pentru ca după 30 minute de joc tabela de marcaj să indice scorul de 79-21. Secvența a 4-a a fost cea mai echilibrată, antrenorii formației orădene rotind toți jucătorii. Până la final diferența a trecut de 60 lungimi.

În urma acestui rezultat, LPS Bihorul are 6-1 la general în faza de calificare a CN U13 masculin – ediția 2015/16. Bihorenii și-au asigurat deja calificarea în faza următoare a competiției la categoria sportivilor născuți în anul 2003.

În etapa a 8-a, orădenii se deplasează la Cluj, pentru confruntarea cu CSȘ Viitorul din localitate. Ulterior, LPS Bihorul primește vizita echipelor U Mobitelco 1 Cluj și LPS Târgu-Mureș.