Baschet Star Oradea a ocupat locul 7 din totalul de 16 echipe participante în concursul de babybaschet la Cupa Transilvania – ediția 2019. Evenimentul s-a desfășurat la Tîrgu Mureș.
.
În ultimul meci disputat la această competiție, formația antrenată de Anamaria Mesaros a învins pe Laguna București, scor 20-12. Acesta a fost al 2-lea duel între aceste formații la evenimentul amintit.
.
Iată rezultatele complete ale echipei orădene:
.
Faza grupelor
vs Laguna București, scor 41-10
vs Dan Dacian 3 București, scor 30-4
vs Gladius 2 Tîrgu Mureș, scor 45-6
.
Sferturi de finală
vs U-BT Cluj-Napoca, scor 14-44
.
Locurile 5/8
vs Gladius 1 Tîrgu Mureș, scor 9-24
.
Locurile 7/8
vs Laguna București, scor 20-12
.
Așadar, Baschet Star Oradea a obținut patru victorii din șase meciuri la Cupa Transilvania 2019 în competiția de babybaschet.
.
Reamintim că în prima parte a evenimentului s-a desfășurat întrecerea de minibaschet, la care au participat 24 echipe. Baschet Star Oradea a aliniat două echipe în această întrecere, clasându-se pe locurile 6 și 7.
.
Dincolo de bilanț și clasări, cel mai important este faptul că tinerii orădeni au petrecut câteva zile în ritm de competiție, având șansa să experimenteze ce înseamnă o eventuală decizie de a continua pe acest drum. Totodată, a fost, fără îndoială, o aventură ce lasă amintiri deosebite de la un eveniment la care au participat copii din toată țara.