Academia de baschet CSM Oradea va lua startul în competițiile U13 și U14 masculin din cadrul Campionatului Național al României la nivel juvenil. Cele două echipe și-au aflat partenerii de întrecere în prima fază a întrecerilor din care fac parte.

Echipa U13 a fost repartizată în Grupa 1, alături de CNS Cetate Deva, For You Apahida, CSȘ Viitorul Cluj, U Mobitelco 1 Cluj, respectiv U Mobitelco 2 Cluj. În această întrecere s-au înscris 30 de echipe, repartizate în cinci grupe.

Echipa U14 a fost repartizată în Grupa 3, alături de CSȘ Bega Timișoara, CSȘ Sighetu Marmației (campioana în exercițiu a României la U13), respectiv CSȘ Viitorul Cluj-Napoca. Un număr de 32 echipe vor lua startul la această categorie de vârstă. În prima fază ele au fost repartizate în opt grupe de câte patru fiecare.

Regulamentul specific al competițiilor enumerare nu a fost publicat până la această oră. Vom reveni cu amănunte în legătură cu sistemul competițional și programul meciurilor în momentul în care aceste informații ne vor fi furnizate.

Notă
Sportivii academiei de baschet CSM Oradea vor juca pentru LPS Bihorul Oradea în Competiția amintită pe parcursul sezonului 2015/16.