Echipa U14 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivii Academiei CSM Oradea, a încheiat sezonul competițional 2015/16. Această formație nu a reușit să-și asigure prezența la turneul final, adică între primele opt echipe ale țării.

Drumul tinerilor baschetbaliști orădeni s-a oprit în faza semifinală. Echipa antrenată de către Călin Pop și Dusan Petrovic, pregătită fizic de Marius Marinău, a participat la ultimul turneu din faza semifinală, programat la Craiova, pe 9 și 10 aprilie.

Staff-ul tehnic al hotărât să se deplaseze la Craiova cu un nucleu de jucători alcătuit în totalitate din sportivi născuți în anul 2002, spre deosebire de precedentele turnee când au fost folosiți trei jucători născuți în anul 2003. Aceștia au rămas la Oradea, pregătindu-se pentru ultimul turneu al fazei semifinale la categoria U13, programat a se desfășura la Constanța, în perioada 16-17 aprilie.

Iată rezultatele înregistrate de formația orădeană:

LPS Bihorul vs LPS CSU Pitești, scor 49-54
LPS Bihorul vs MC Ball Mangalia, scor 59-58
LPS Bigorul vs CSU Ploiești, scor 52-61

Așadar, un bilanț de o victorie și două înfrângeri la turneul numărul 4 și unul general de cinci victorii și nouă înfrângeri. LPS Bihorul și sportivii Academiei CSM Oradea încheie aventura în Campionatul Național U14 masculin al României – ediția 2015/16.