În perioada 18-21 aprilie anul curent, la Debrecen, Ungaria, se va desfășura playoff-ul European Youth Basketball League – Zona Europa Centrală la categoria U15. Competiția este destinată generației 2004.
.
LPS Bihorul CSM Oradea, formație antrenată de Zoran Vranes și Alin Cureș, s-a calificat la acest eveniment după ce a câștigat opt meciuri din tot atâtea partide disputate în faza grupelor. Aceasta s-a desfășurat sub forma a două turnee, câte unul la Oradea și Istanbul. De altfel, LPS Bihorul CSM este singura echipe neînvinsă în sezonul regulat al acestei competiții.
.
Rezultatele obținute de bihoreni sunt:
.
U15
.
Playoff-ul se desfășoară în sistem direct eliminatoriu (sferturi de finală, semifinale, finală, plus jocuri de clasament. În prima fază a competiției, LPS Bihorul CSM Oradea se duelează cu echipa națională U15 a Ungariei, formație înscrisă suplimentar în concurs, alături de Debreceni Kosarlabda Akademia, formație ce participă la acest eveniment din postură de gazdă.
.
La turneu mai participa KK Grosuplje (Slovenia), HSC Roma (Italia), TJ Dekstone Sokol Prazsky (Cehia), TKM Wlocklawek (Polonia) și Next Step Academy (Italia).