LPS Bihorul CSM Oradea s-a calificat la turneul final al Campionatului Național U15 masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de Zoran Vranes și Alin Cureș a depășit CSU Brașov în ultimul meci din faza semifinală a competiției.
.
Partida a avut loc duminică (14.04), la Arena de Baschet din capitală. Formația bihoreană a depășit pe CSU Brașov cu scorul de 88-59. Acesta a fost al 6-lea succes în faza semifinală pentru LPS Bihorul CSM Oradea, formație ce s-a clasat pe locul al 2-lea în grupa din care a făcut parte.
.
Generația 2004 a baschetului juvenil orădean are un bilanț general de 13 victorii și o înfrângere în actuala ediție de campionat. Iată toate rezultatele înregistrate de LPS Bihorul CSM Oradea în această competiție:
.
U15
.
La turneul final s-au calificat opt echipe. Acestes sunt: Tonika Pucioasa, CSM Tîrgu Mureș, BC Slam București, CSM București, Dinamo CSȘ Nr. 6 București, Leii București, CS Otopeni și LPS Bihorul CSM Oradea. Evenimentul se va desfășura la începutul lunii mai. Vom reveni cu locul de desfășurare și programul jocurilor.
.
Până atunci, LPS Bihorul CSM Oradea va participa la playoff-ul European Youth Basketball League, Zona Europa Centrală la categoria U15 masculin – ediția 2018/19. Primul oponent la acest eveniment este echipa națională a Ungariei. Turneul se va desfășura la Debrecen, Ungaria, în cursul săptămânii următoare.