LPS CSM 1 Oradea a fost învinsă de CS Agronomia București, scor 46-75, în ziua a 4-a de la turneul final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2017/18. Partida s-a desdășurat joi (24.05).

Formația din capitală, neînvinsă până la această oră la turneul final, a controlat ostilitățile și s-a impus, câștigând fiecare secvență. Similar precedentelor partide, antrenorul Zoran Vranes nu a putut conta pe serviciile lui Vlad Marinău, accidentat în prima zi a turneului de la București. În schimb, ceilalți jucători au primit minute de joc consistente.

Luca Novero a totalizat 17 puncte, iar Bogdan Creț și Enzo Vescan au contribuit cu câte șapte puncte fiecare. Cel din urmă a fost utilizat doar 12 minute în această confruntare. De cealaltă parte, Matei Bodea a reușit 20 puncte și 7 recuperări pentru Agronomia.

Vineri (25.05), în ultima zi a turneului final de la București, LPS CSM 1 Oradea se duelează cu CSU Știința București. Partida se va desfășura la Arena de Baschet, cu începere de la ora 12:00.

Foto: Roby Boros