LPS Bihorul CSM Oradea a deschis anul 2019 cu o victorie în cadrul Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19. Formația antrenată de Zoran Vranes a învins, la Arad, în cursul zilei de duminică (13.01).
.
În cadrul ultimului mecin din faza de calificare a competiției amintite, LPS Bihorul CSM Oradea a învins CSȘ CSM Sighetu Marmației cu scorul de 70-51. Astfel, elevii lui Zoran Vranes s-au revanșat pentru înfrângerea suferită în prima confruntare cu echipa din Sighet, pe 1 noiembrie 2018. Atunci partida s-a încheiat cu scorul de 67-69.
.
Cu un bilanț general de 9-3 și cu avantajul coșaverajului în duelurile directe, echipa orădeană încheie faza de calificare pe locul 2 în Grupa 1. Celelalte echipe calificate din grupă sunt U-BT Cluj-Napoca și CSȘ CSM Sighetu Marmației. În faza semifinală, cele trei se vor împerechea cu primele trei clasate în Grupa 2. Este vorba despre CSU Sibiu, CSȘ Târgoviște și CSȘ Mediaș.
.
Faza semifinală se joacă în etape săptămânale, pe sistemul fiecare cu fiecare în dublă manșă. La capătul celor zece etape, primele trei clasate se califică la turneul final al Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19. Vom reveni cu programul jocurilor.