LPS Bihorul CSM Oradea a învins Agronomia București în cadrul etapei a 4-a din faza semifinală a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2019/20. Meciul desfășurat marți (03.03), la Colegiul Economic Partenie Cosma din Oradea, s-a încheiat cu scorul de 50-45.

A fost o partidă deosebit de echilibrată și disputată pe tot parcursul desfășurării sale. Orădenii au reușit să se mențină în avantaj, scor 47-45, moment în care oaspeții au avut posesia mingii. Ei nu au reușit să o fructifice, iar bihorenii au intrat în posesia mingii. Aceasta a ajuns la Vlad Medeșan, care a transformat de pe semicerc pentru a se asigura că gazdele vor câștiga. De altfel aceasta a fost reușita care a închis tabela de marcaj.

Formația antrenată de Zoran Vranes și Valeria Scheiner a fost lipsită la acest meci de o serie de piese importante. Între acestea se numără Vlad Marinău (oprit în lotul echipei de seniori CSM CSU Oradea pentru confruntarea cu BC CSU Sibiu din aceeși zi), Raul Igna, David Randiș, Alexandru Șandor și Denis Pătcaș.

Acesta este al 4-lea succes din cinci partide disputate de LPS Bihorul CSM Oradea în faza semifinală a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2019/20. Cu un total de 9 puncte, formația orădeană se situează pe locul al 2-lea, la egalitate cu prima clasată, CSU Știința București. Formația din capitală beneficiază de avantajul rezultatului direct, fiind astfel clasată pe locul 1.

La sfârșitul acestei săptămâni este programat startul returului în CN U18 masculin. LPS Bihorul CSM Oradea primește vizita lui CN Aurel Vlaicu București, ultima clasată la jumătatea fazei semifinale. Acest meci se va desfășura duminică (08.03), tot la CE Partenie Cosma din Oradea.