Joi (01.11), cu începere de la ora 10:30, în sala de sport a Liceului Forestier Sighet, se va desfășura meciul dintre LPS Bihorul CSM Oradea și CSȘ-CSM Sighetu Marmației. Partida contează pentru cel de-al 3-lea turneu din faza de calificare a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19.

Formația antrenată de către Zoran Vranes și Valeria Scheiner, alcătuită din sportivi născuți în anii 2001, 2002 și 2003, are un bilanț general de patru victorii și o înfrângere în Grupa 1 din faza inaugurală a competiției. LPS Bihorul CSM a pierdut confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca, desfășurată la Cluj, în prima săptămână a lunii octombrie. Celelalte partide disputate, în compania echipelor CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, Valbon Arad, CNS Cetate Deva și LPS Tîrgu Mureș, au fost câștigate de orădeni.

De cealaltă parte, Sighetu Marmației are un bilanț general de trei victorii și o înfrângere. Elevii lui Emil Kosztelnik au pierdut partida cu U-BT Cluj-Napoca, câștigându-le pe celelalte trei disputate până la această oră. Echipa amintită va disputa ultimul meci din tur în cursul zilei de sâmbătă (03.11), în compania lui Valbon Arad. De notat că echipa din Sighet a disputat toate meciurile din prima jumătate a acestei faze a competiției pe teren propriu.

Reamintim că în Grupa 1 a fazei de calificare din Campionatul Național U18 masculin – ediția 2018/19 evoluează șapte echipe. Primele trei clasate la capătul acestei faze se califică mai departe.

Foto: Roby Boros