Echipele U14 și U13 ale LPS Bihorul Oradea, alcătuite din sportivi selectați în cadrul Academiei CSM Oradea, susțin jocurile contând pentru etapa a 4-a în faza de calificare, la finele acestei săptămâni. Ambele formații joacă în deplasare, având programate cele mai dificile jocuri din această fază a competiției.

Sâmbătă (31.10), cu începere de la ora 11, în Sala Colegiului Național „Dragoș Vodă” din Sighetu Marmației, este programat duelul dintre CSȘ Sighet și LPS Bihorul, la categoria U14 masculin. Reamintim faptul că maramureșenii sunt campioni în exercițiu ai României la categoria sportivilor născuți în anul 2002.

Sighetu Marmației are 3-0 la general. În schimb, formația pregătită de către Dusan Petrovic și Călin Pop are 2-1.

Duminică (01.11), la Cluj-Napoca, se va desfășura confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca 1 și LPS Bihorul, în cadrul CN U13 masculin. Va fi cea de-a 2-a întâlnire oficială între aceste echipe, înrucât ele s-au confruntat și în faza de clasificare, clujenii impunându-se atunci.

Gazdele acestui meci au 2-0 la general în faza de calificare. În schimb, Oradea, pregătită de Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros, are 3-0. De notat că această echipă bihoreană este campioana în exercițiu a României la generația 2003.

Foto: Roby Boros