Ultimul sfârșit de săptămână din luna noiembrie 2017 a rezervat noi experiențe baschetbalistice pentru cei mai tineri practicanți ai disciplinei din municipiul Oradea. Sportivii Academiei CSM Oradea au participat cu echipele U9 la două evenimente distincte pe data de 25 noiembrie anul curent.

Una dintre cele cinci echipe ale generației 2009 și mai tineri a participat, sub îndrumarea Loredanei Ulica (foto) la un turneu găzduit la Satu Mare. Aici, orădenii s-au duelat cu echipe de la aceeași categorie de vârstă din Zalău și Baia Mare. Chiar dacă scorul nu a fost relevant, sportivii din Oradea au repurtat victorii pe linie, fără a încasa vreun coș.

În schimb, Anamaria Mesaros și David Karsai au participat cu câte două echipe fiecare, la o nouă etapă din cadrul campionatului Ungariei. Nici aici rezultatul nu a avut relevanță. Prioritară a fost experiența baschetbalistică, punerea în aplicare a celor învățate și exersate la antrenament. Aceștia sunt primii pași în ceea ce privește disputarea unor meciuri propriu zise pentru copiii amintiți.

Echipa antrenată de Loredana Ulica va participa în cursul lunii decembrie a acestui an la un nou eveniment, de această dată la Baia Mare. În schimb, echipele antrenate de Anamaria Mesaros și David Karsai vor juca la Oradea în cadrul unui turneu pe care Academia CSM încearcă să-l organizeze în luna ianuarie a anului 2018.