Echipa U13 a LPS Bihorul Oradea (generația 2003), alcătuită din sportivii Academiei CSM Oradea, a obținut o victorie și a suferit două înfrângeri în faza grupelor la turneul final al Campionatului Național U13 masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros, coordonată de Călin Pop, a participat la evenimentul găzduit de Constanța, între 30 mai și 3 iunie 2016.

Oradea a început turneul cu dreptul, depășind pe 4Sports Agronomia București, scor 60-40. Continuarea nu a fost la fel de bună, elevii lui Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros înregistrând înfrângeri cu Slam București, scor 47-56, respectiv Laguna București, scor 51-64.

În urma acestor rezultate, generația 2003 a LPS Bihorul Oradea s-a clasat pe locul al 3-lea în faza grupelor și avea să continue competiția în turneul rezervat locurilor 5-8. Următorul adversar al formației din Oradea a fost CS Baller București, al 4-lea adversar provenit din capitala țării.

Gruparea orădeană a câștigat meciul cu Baller, scor 76-56. Formația pregătită de către Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros a controlat sferturile 2 și 3 ale partidei, perioadă în care a realizat un parțial de 50-23 pentru a se impune în fața echipei din capitala României

George Vicaș a totalizat 25 puncte, 6 recuperări, iar Vlad Marinău a adăugat 21 puncte, 9 recuperări și 3 pase decisive pentru învingători. oradea a avut nouă marcatori în această confruntare. În replică, Ștefan Grasu a bifat 43 puncte și 17 recuperări.

În ultimul meci, orădenii s-au duelat cu CSȘ Nr. 1 Phoenix Constanța. Meciul a contat pentru locurile 5-6 și s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 61-55. Astfel, LPS Bihorul Oradea s-a clasat pe locul 6 la primul sezon într-o competiție cu meciuri pe parcursul întregului sezon.

Bilanțul general al formației orădene în sezonul 2015/16 la nivel U13 a fost de 26 victorii și opt înfrângeri.

Lotul de jucători a fost alcătuit din Cristian George Usca, Szabolcs Huszar, Radu Stefan Sburlea, Alexandru Bot, Vlad Certezeanu, Vlad Medeșan, Raul Cristian Jude, George Vicaș, Patrick Pop, Alexandru Vancea, Alex Tămășda, Vlad Marinău, Denis Pătcaș și Paul Bembea. Antrenorii echipei au fost Dusan Petrovic, Anamaria Mesaros și Călin Pop.