Academia CSM Oradea s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transilvania No Borders PEAK Cup – ediția 2018, de la Tîrgu Mureș. Evenimentul se desfășoară în perioada 3-6 februarie anul curent și reunește 20 de echipe în competiția de baby baschet masculin (U10).

Formațiile participante au fost repartizate în patru grupe de câte cinci echipe fiecare. În faza grupelor se joacă pe sistemul fiecare cu fiecare. Primele două clasate în fiecare grupă se califică în grupa valorică 1-8. Locurile 3 și 4 continuă în turneul locurilor 9-16, iar locurile 5 încheie competiția în turneul locurilor 17-20. Fiecre echipă joacă șase sau șapte meciuri la această întrecere.

Formația antrenată de către Prof. Ioan Feflea a înregistrat următoarele rezultate în faza grupelor:

vs Gladius 2 Tîrgu Mureș, scor 116-9
vs Alpha 1 Sibiu, scor 50-24
vs Sevlar Lynx Ploiești, scor 48-28
vs Dan Dacian 2 București, scor 63-15

Prin prisma acestor rezultate, Academia CSM Oradea are un bilanț general de 4-0 cu care se clasează pe primul loc în Grupa A. Astfel, bihorenii se califică în grupa valorică 1-8.

În sferturile de finală, programate a se desfășura luni (05.02), ora 10, Oradea se duelează cu a 2-a clasată în Grupa B. Semifinalele și turneul locurilor 5-8 se dispută luni după-amiază, în funcție de rezultatele consemnate în sesiunea de dimineață.

Foto: Toth Șerbescu Zita