LPS Bihorul CSM Oradea a pierdut meciul disputat în compania lui CSM București, în ziua a 3-a a turneului final al CN U15 masculin – ediția 2018/19. Rezultatul final a fost de 54-62.
.
Partida a fost controlată în permanență de bucureșteni. Aceștia s-au desprins la 20-14 în primul sfert, mărindu-și avantajul până la jumătatea partidei, scor 32-22.
.
Orădenii au încercat să revină și au înjumătățit deficitul în debutul reprizei secunde, însă formația din capitală a reușit să câștige și secvența a 3-a, la capătul căreia scorul era de 47-36. Ultima secvență a revenit lui LPS Bihorul CSM Oradea, diferența coborând la opt lungimi.
.
Echipa orădeană a avut doar cinci marcatori, fără contribuții la finalizate din partea unității a 2-a. De cealaltă parte, rezervele CSM București au înscris 12 puncte.
.
Cu un bilanț de două victorii și o înfrângere în faza grupelor, formația antrenată de Zoran Vranes și Alin Cureș, condusă la acest turneu de cel din urmă, a încheiat pe locul al 2-lea și se califică în semifinale. Adversar va fi Dinamo CSȘ Nr. 6 București. Partida se dispută sâmbătă (04.05), la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu din capitală.