Luni (21.12), la Arena Antonio Alexe, s-a desfășurat cea de-a 4-a ediție a Serbării de Crăciun în organizarea Academiei CSM Oradea. Reprezentanți ai întregii suflări baschetbalistice au luat parte la acest eveniment, în cadrul căruia principalii protagoniști au fost copiii.

În deschiderea serbării s-a desfășurat un meci ce a opus antrenorii Academiei CSM Oradea și părinții sportivilor legitimați în cadrul acestei structuri. Copiii au luat loc în tribune de această dată și au supravegheat prestațiile propriilor părinți și antrenori.

Au urmat concursuri destinate părinților și copiilor. Una dintre întreceri a necesitat munca în echipă între părinte și fiu, pentru ca cealaltă să fie destinată taților și mamelor.

Nu au lipsit momentele artistice și colindele de Crăciun. Totodată, toți copiii din cadrul Academiei CSM Oradea au primit cadouri de la Moș Crăciun.

O prezență importantă, similar edițiilor precedente, a fost cea a echipei de seniori CSM CSU Oradea. Jucătorii liderului la zi în Liga Națională a României i-au dat o mână de ajutpr lui Moș Crăciun.

În încheiere s-au împărțit autoggrafe, iar jucătorii CSM CSU Oradea s-au fotografiat cu copiii și au împărțit păreri și impresii cu părinții, marea lor majoritate prezenți la meciurile echipei în Liga Națională. De asemenea, au fost prezenți și jucătorii echipei a 2-a, respectiv juniorii echipelor U16 și U18 ale LPS Bihorul Oradea.

Evenimentul a fost moderat de către Victor Mihalcea. El a fost ajutat de colectivul tehnic al Academiei CSM Oradea. La serbare nu putea să lipsească Moș Crăciun.