Vlad Marinău, component al LPS Bohorul CSM Oradea, a fost convocat la acțiunea echipei naționale a Românii – generația 2003 (U15). Reunirea este programată pentru 29 august 2018, ora 12:00, la Hotel Decebal din Brașov.

În cadrul convocatorului se precizează faptul că sportivii acestei generații vor susține antrenamente sub supravegherea Federației Române de Baschet în vederea selecției naționale 2003. Jucătorii care nu sunt aleși încheie cantonamentul pe data de 6 septembrie, urmând ca în cadrul aceleiași zile să se întoarcă acasă.

În schimb, cei selectați să ia parte în echipa României, este vorba despre primii 12, vor pleca în Serbia pentru un turneu internațional. Acesta se va desfășura în perioada 6-9 septembrie anul curent.

Reamintim că Vlad Marinău se află în prezent în cantonamentul echipei naționale U16 masculin (generația 2002) a României. Aceasta se pregătește pentru participarea al Campionatul European Divizia B – ediția 2018. Lotul de 12 cu care antrenorul Florin Nini va face deplasarea la acest eveniment urmează să fie definitivat.