Echipa U13 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivii Academiei CSM Oradea, a obținut o victorie și a suferit două înfrângeri în faza grupelor la turneul final al Campionatului Național U13 masculin – ediția 2015/16. Formația pregătită de către Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros, coordonată de Călin Pop, participă la evenimentul găzduit de Constanța, între 30 mai și 3 iunie.

Oradea a început turneul cu dreptul, depășind pe 4Sports Agronomia București, scor 60-40. Continuarea nu a fost la fel de bună, elevii lui Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros înregistrând înfrângeri cu Slam București, scor 47-56, respectiv Laguna București, scor 51-64.

În urma acestor rezultate, generația 2003 a LPS Bihorul Oradea s-a clasat pe locul al 3-lea în faza grupelor și va continua competiția în turneul rezervat locurilor 5-8. Următorul adversar al formației din oradea va fi CS Baller București, al 4-lea adversar provenit din capitala țării. Meciul se va desfășura joi (02.06). Învingătoarea va juca pentru locurile 5-6, iar învinsa va evolua în meciul pentru locurile 7-8.

Reamintim că această echipă a câștigat titlul național la minibaschet în urmă cu un an, la festivalul desfășurat la Mangalia.