Între 27 și 29 noiembrie, la Sighetu Marmației a avut loc ediția a 2-a a Cupei EKO Sighet. Evenimentul este destinat echipelor de minibaschet masculin și feminin. Au participat 13 echipe, opt la masculin și cinci la feminin.

În întrecerea masculină au participat și două echipe ale LPS Bihorul Oradea, alcătuite din sportivi recrutați în cadrul Academiei CSM Oradea. Acestea au fost conduse de către Călin Pop și Zoltan Hidi.

Prima echipă a obținut locul 1, câștigând competiția la capătul a trei zile de întreceri. Cea de-a 2-a echipă a obținut locul 5 din opt formații înscrise în întrecerea masculină.

Așadar, chiar dacă a pierdut o parte însemnată a jucătorilor care au câștigat titlul național al minibaschet în luna iulie a acestui an, deoarece aceștia au urcat la următoarea categorie de vârstă, prima echipă a LPS Bihorul Oradea.

Celelalte echipe participante în concursul masculin au fost: Gladius Târgu-Mureș (locul 2), ACS EKO Sighet (locul 3), BC 2BSports Zalău (locul 4), Olimpic Baia Mare (locul 6) și Adep Satu Mare (locul 7).

Felicitări tinerilor baschetbaliști orădeni.