Echipele LPS Bihorul Oradea au obținut trei victorii în cursul dimineții de vineri (10.07). Primele două echipe s-au calificat în semifinale în grupa roșie și galbenă, iar în cea albastră continuă cursa pentru locul 1.

LPS Bihorul 1 a depășit pe Baller 2 București cu scorul de 39-30, la capătul unui joc deosebit de disputat și de fizic. Orădenii s-au desprins pe parcursul sfertului al 2-lea, când au realizat un parțial de 12-0. Baller a încercat să revină, dar elevii lui Călin Pop și Anamaria Mesaros au rămas în avantaj până la finalul jocului.

LPS Bihorul 2 a învins pe Laguna 3 București cu scorul de 36-34. Partida a fost controlată de jucătorii lui Zoltan Hidi, însă echipa din capitală a recuperat întreg deficitul în debutul secvenței decisive, însă Oradea a fost mai inspirată pe final și meciul s-a terminat cu o victorie la limită, după o acțiune eficientă de apărare a LPS-ului.

În fine, LPS Bihorul 3 Oradea a întâlnit pe Cuza Sport Brăila. Meciul s-a încheiat cu scorul de 36-22. Acesta este cel de-al 6-lea succes al formației conduse de Paula Nica, cu ajutorul Anamariei Mesaros.

Vineri după-amiază sunt programate semifinalele în grupa roșie și galbenă, respectiv penultima rundă în cea albastră.

Iată programul meciurilor:

Ora 17:00, LPS Bihorul 1 Oradea vs Laguna 1 București
Ora 17:00, LPS Bihorul 2 Oradea vs CSO Voluntari
Ora 19:00, LPS Bihorul 3 Oradea vs Shooters Ploiești