La finele săptămânii recent încheiate, LPS Bihorul CSM Oradea a avut programate meciul la categoriile U18 și U14 contând pentru Campionatele Naționale ale României la respectivele categorii de vârstă în sezonul competițional 2019/20.

Echipa U18, antrenată de Zoran Vranes și Valeria Scheiner a repurtat o victorie prin forfait, scor 20-0. Acest lucru se explică prin faptul că CN Aurel Vlaicu București nu s-a prezentat la meci, informând din timp de acest lucru.

Astfel, orădenii obțin cea de-a 5-a victorie din totalul de șase partide susținute în faza semifinală a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2019/20. LPS Bihorul CSM se situează pe locul al 2-lea în Grupa 2A, la egalitate cu liderul CSU Știința București.

Urmează o dublă la București pentru echipa U18. Aceasta cuprinde confruntările cu Laguna, pe 15 martie, respectiv Agronimia, pe 17 martie anul curent. Apoi, LPS Bihorul CSM Oradea va juca ultimele două meciuri din faza semifinală pe teren propriu.

În schimb, echipa U14 a participat la etapa a 8-a din sezonul regulat al Campionatului Național. Formația antrenată de Valeria Scheiner a susținut două meciuri la Sibiu.

Orădenii au câștigat meciul cu Wild Cats Baia Mare, scor 62-45, fiind apoi depășiți de CSU Sibiu, scor 48-68. Cu un bilanț general de 1-1, formația bihoreană se menține în grupa valorică 2 pentru jocurile rundei următoare.