Sâmbătă (21.12), la Arena Antonio Alexe din Oradea, s-a desfășurat tradiționala Serbare de Crăciun a Academiei de baschet CSM Oradea. Evenimentul a ajuns la cea de-a 8-a ediție și a reunit un număr impresionant de tineri practicanți ai jocului de baschet, părinți și aparținători, respectiv antrenorii din cadrul acestui proiect.

Evenimentul a fost moderat de Tomy Kanics. Pe parchetul Arenei Antonio Alexe s-a desfășurat meciul dintre părinți și antrenori. În pauze au avut loc diferite concursuri și întreceri.

Nu au lipsit nici componenții echipei de seniori, CSM CSU Oradea – campioana în exercițiu a României. Sean Barnette a fost Moș Crăciun, el având ideea de a se colecta haine și pantofi pentru cei care au nevoie de astfel de piese vestimentare pentru a întâmpina sezonul rece. El a aruncat mingi și alte suveniruri în tribuna copiilor. O parte a celor prezenți au adus cu ei haine și pantofi pe care le-au donat pentru acțiunea lui Sean.

De asemenea, Tudor Fometescu a luat parte la meciul dintre părinți și antrenori. El a avut chipul acoperit și s-a prezentat drept un profesor, jucând în echipa antrenorilor.

Colindele și muzica specifică acestei perioade a anului a acompaniat întregul eveniment. La serbare nu putea să lipsească nici Leone.

La sfârșitul serbării, jucătorii de la CSM CSU Oradea i-au ajutat pe antrenori, transformându-se în Moș Crăciun pentru diferitele grupe din cadrul Academiei. Totul s-a încheiat cu tradiționala sesiune de poze și autografe, respectiv cu schimb de impresii între părinți, copii și jucătorii echipei de seniori, respectiv antrenorii din Academia CSM Oradea.

Pe această cale transmitem Sărbători Fericite și un An Nou cât mai bun tuturor celor ce fac parte din familia CSM Oradea.