Vreau să aduc mulțumiri celor care au ajutat în asigurarea bunei desfășurări a turneului de baschet Next Star, prima ediție, care a avut loc sâmbătă (27.01.2018), în sala de sport a Colegiului Economic Partenie Cosma.

Mulțumesc în primul rând clubului care a asigurat medaliile tuturor copiilor care au  participat la turneu, diplomele, afișele și caietele program ale turneului.

Mulțumiri firmei ARED – apartamente inteligente, pentru pachetele oferite tuturor copiilor care au participat la turneu.

Se cuvin mulțumiri următorilor:

Domnul doctor Iova Alin – pentru asistența medicală.

Roby Boros – pentru pozele frumoase făcute la turneu.

Copiilor din grupele mai mari ale clubului, care au venit ca și voluntari la acest turneu, pentru ajutorul de la masa oficiala, pentru arbitraj și care au ajutat unde a mai fost nevoie. Ei au primit câte o diploma de voluntari pentr ajutorul oferit. ei sunt: Abrudan Stefan, Huciu Paul, Lazăr Denis, Milaș Cristian, Pop Gabriel, Betea Aris, Buzguța Raul.

Părinților care au venit și au ajutat la trasarea terenului, aranjarea sălii, la scrierea diplomelor pentru aproape 300 copii, curățirea sălii de după turneu, platourile cu mâncare pentru cei care am stat acolo toată ziua. De asemenea, le mulțumesc părinților pentru ajutorul oferit, pentru multe din cele întâmplate și pentru că au ajutat cu tot ce a mai fost nevoie și pentru ce a apărut neprevazut la un turneu cu atât de multe echipe participante.

Colegilor ntrenori din ACS Baschet Star Oradea: prof. Feflea Ioan, Ulica Loredana, Kokovay Krisztina, Karsai David, Ciordaș Andrei, Tecsi Levente, Alin Rosu  de la LPS Bihorul, antrenorii de la echipele BC “U “ Oradea, Wildcats Baia Mare, TDM Satu Mare, CSS Sighet.

Mulțumesc și părinților spectatori, care au avut un comportament exemplar.

Mulțumiri încă o dată tuturor celor care au dat o mână de ajutor la organizarea și desfășurarea acestui turneu.

Sper că am reușit să facem în așa fel încât toți copiii să se simtă fericiți.

Cu stimă și respect, coordonatorul grupelor de copii din Academia Baschet Star – CSM Oradea,
Mesaros Anamaria