Joi (18.12), la sala de sport a școlii gimnaziale Dacia, s-a desfășurat pentru a 3-a oară consecutiv serbarea de Crăciun în organizarea academiei de baschet CSM Oradea. La eveniment au participat copiii și părinții din academie, alături de sportivii de la echipa de seniori.

Evenimentul, prezentat de către Victor Mihalcea, s-a bucurat de participarea a 12 dintre cei 64 copiii ai grupului vocal Florile Bihorului, sub îndrumarea profesorului coordonator Anamaria Gal. După colindele cântate de aceștia a urmat un moment de prezentare al academiei, cu profesorii și colaboratorii acestora în prim plan. Nu au fost omiși tinerii practicanți ai baschetului, respectiv părinții acestora. Totodată s-a menționat care este obiectivul și scopul academiei, pentru ca evenimentul să se încheie cu împărțirea cadourilor.

Înainte ca tinerii să-și primească cadourile, antrenorii și jucătorii de la prima echipă a CSM-U Oradea au luat cuvântul pe rând, ei transmițând mesaje părinților și copiilor prezenți. Printre cei prezenți a fost căpitanul Vujadin Subotic, care a aniversat, chiar în cursul acestei zile, împlinirea vârstei de 33 ani. Copiii prezenți, la îndrumarea lui Victor, au cântat tradiționalul La Mulți Ani, talentatului baschetbalist originar din Muntenegru.

Conducerea academiei aduce încă o dată mulțumiri părinților implicați deoarece fără ajutorul și contribuția lor derularea acestui proiect ar fi imposibilă. Totodată mulțumiri sunt transmise și antrenorilor respectiv tinerilor colaboratori din cadrul academiei.

Foto: Roby Boros