Scop

Asociaţia doreşte valorificarea fondului bio-motric al copiilor din zona Oradiei cât şi promovarea imaginii clubului şi a oraşului nostru la nivel naţional şi internaţional, prin jocul de baschet.

Misiune

Vom folosi sportul de performanţă şi de divertisment ca principale mijloace de dezvoltare fizică, etică şi intelectuală a membrilor clubului.

Viziune

Creearea celui mai dinamic club de babybaschet si minibaschet din Romania, oferind fiecărui membru posibilitatea de a-şi maximiza potenţialul vocaţional atât ca sportiv cât şi ca persoană.

Pentru atingerea acestor obiective ne onorează o eventuală colaborare în privinţa sponsorizării activității Asociației Sportive “Baschet Star“ . Persoanele juridice pot controla o parte a banilor datoraţi către bugetul de stat, prin a-i direcţiona Asociaţiei noastre. Această direcţionare a banilor se face în baza unui contract de sponsorizare între persoana juridică şi Asociaţia Sportivă “Baschet Star“.

Sponsorizare Asociatia Sportiva Baschet Star

Sponsorizare persoană juridică

Sponsorizarea AS Baschet Star de către persoane juridice este total deductibilă din impozitul pe profit dacă se incadrează în limitele impuse de codul fiscal (art. 25, alin. 4, lit. i). Detalii AICI
Sponsorizarea să nu fie mai mare de 5 la mie din cifra de afaceri şi de 20% din impozitul pe profit datorat.

Completeaza Contractul de Sponsorizare

Donează și tu 2% din impozit

Orice contribuabil poate dispune direcționarea a 2% din impozitul pe venit, plătit statului, către orice organizație non-guvernamentală ‒ asociație, fundație etc. ‒ dorește (conform art. 84, alin. 2 din Codul Fiscal).
Practic, în acest fel, dvs. transmiteți statului modul în care doriți să fie cheltuită o parte din impozitul dvs. pe venit.

Completează Formularul 230

Pe lângă aceste facilităţi fiscale, aveţi ocazia să vă implicaţi în proiectele pe care le consideraţi importante pentru dezvoltarea baschetului la nivel de copii și juniori, deci implicit a comunităţii. În urma folosirii sumei donate, fiecare sponsor va primi un raport asupra modului în care banii au fost cheltuiţi. Totodata numele sponsorilor va fi promovat în cadrul evenimentelor organizate cat si pe pagina de internet a Asociației .

Date contact AS “Baschet Star”

logo Baschet Star

Oradea, str. Dobreştilor, nr. 4

C.U.I. 31228794

Banca Transilvania – RO37BTRLRONCRT0200345701

Sere Șerban 0722-457.578

Email : baschetstar@gmail.com

Web : www.baschet-star.ro