Generația 2003 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivii recrutați în cadrul Academiei CSM Oradea, campioană în exercițiu a României la baschet masculin, a plecat în Serbia pentru un turneu de pregătire. Sportivii amintiți vor disputa mai multe jocuri de verificare în compania copiilor de aceeași vârstă din celebra țară în disciplina cu mingea la coș.

Sportivii antrenați de Dusan Petrovic, Călin Pop, Anamaria Mesaros și Marius Marinău vor susține jocurile la sfârșitul actualei săptămâni în Belgrad. Este încă neclar numărul de jocuri, dar există șanse ca micii baschetbaliști orădeni să susțină jocuri în compania celebrelor Partizan și Steaua Roșie, dar și a celebrelor școli de baschet, recunoscute pentru meticulozitatea și atenția la detalii în formarea tinerilor baschetbaliști.

Reamintim faptul că echipa U13 a LPS Bihorul se situează pe primul loc în faza semifinală a Campionatului Național – ediția 2015/16 înaintea ultimului turneu. La jumătatea lunii aprilie se vor desfășura ultimeel trei runde ale fazei semifinale, pentru care orădenii se pregătesc cu acest turneu din Serbia.