U-BT Cluj-Napoca a învins BC Slam București, scor 82-66, în cea de-a 2-a semifinală a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19. Partida a avut loc la Arena Antonio Alexe din Oradea, făcând parte din Final Four-ul competiției.

Jocul a fost controlat de ardeleni, aceștia desprinzându-se la 25-17 în primele zece minute. Ecartul a crescut la 49-29 până la jumătatea partidei. Repriza secundă a fost mai echilibrată, fiind câștigată de bucureșteni, aceștia marcând 37 puncte, cu patru mai multe decât U-BT Cluj-Napoca. Ambele echipe au avut susținători în tribunele Arenei Antonio Alexe.

Astfel, formația antrenată de Răzvan Cenean avansează în ultimul act după cea de-a 28-a victorie din tot atâtea partide disputate în actuala ediție de campionat. U-BT Cluj-Napoca se va duela cu LPS Bihorul CSM Oradea în finala competiției, iar în meciul pentru locul 3 se vor duela Agronomia București și BC Slam București.

Jocurile pentru medalii se dispută duminică (05.05), cu începere de la ora 12:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea. Accesul publicului este liber.