Echipele U14 și U13 ale LPS Bihorul Oradea, formate din jucătorii recrutați în cadrul Academiei CSM Oradea, dispută ultimele jocuri oficiale pe anul calendaristic 2015 la finele acestei săptămâni. Sâmbătă (19.12), formațiile amintite dispută pe teren propriu jocurile ultimei etape din faza de calificare a Campionatului Național la generațiilor 2002 și 2003.

Cu începere de la ora 12:00, Sala LPS din Oradea, găzduiește meciul echipei U14. Aceasta primește vizita lui Olimpic Baia Mare, într-o confruntare contând pentru etapa a 10-a.

Formația orădeană are 4-5 la general și se situează pe locul 3 în Grupa 2. În schimb. băimărenii au 0-9 la general și se situează pe ultima poziție a clasamentului. În tur, la Baia Mare, oradea a învins cu scorul de 73-26.

Două ore mai târziu cu aproximație, sau mai exact după ce își efectuează încălzirea, echipa U13 – campioană a României la propria generație – se desparte de anul în care a cucerit un titlu național ce a intrat în cărțile de istorie ale sportului cu mingea la coș, cu un meci în compania echipei LPS Târgu-Mureș. Jocul face parte din programul ultimei etape din faza de calificare.

Oradea are 7-2 la general și se situează pe locul al 2-lea în Grupa 2. Formația din Târgu-Mureș are 1-8 și se situează pe ultima poziție a clasamentului. Confruntarea tur, desfășurată la Târgu-Mureș, s-a încheiat cus corul de 104-21.