Echipele juvenile ale LPS Bihorul Oradea au repurtat victorii concludente la finele săptămânii precedente. Formațiile alcătuite din sportivii orădeni au avut jocuri pe teren propriu pe 8 ți 9 octombrie anul curent.

Echipa U14 a întâlnit pe CSȘ Târgu Jiu. Sportivii antrenați de Zoran Vranes și Paula Nica, coordonați de Călin Pop, au învins cu scorul de 91-45. Este cel de-al 2-lea succes înregistrat de echipa U14 în cadrul Grupei 2 din faza de calificare a Campionatului Național la generația 2003.

În cadrul etapei a 3-a, pe 15 octombrie, LPS Bihorul se deplasează la Cluj-Napoca. Adversar este U Mobitelco din localitate. Va fi cel de-al 2-lea duel direct în cadru oficial în acest sezon, după încleștarea consemnată în Ungaria, contând pentru European Youth Basketball League. Atunci Oradea s-a impus. De notat că echipa din Cluj este campioana României în exercițiu la această categorie.

Echipa U13 a disputat primul meci în ediția 2016/17 a Campionatului Național al României după ce în prima etapă a stat ca urmare a numărului impar de echipe participante. LPS Bihorul, antrenată de Anamaria Mesaros și Alin Cureș, a primit replica lui U Mobitelco 2 Cluj-Napoca. Partida a fost câștigată de bihoreni cu scorul de 73-19.

Următorul meci al echipei orădene va fi la Cluj-Napoca, pe 16 octombrie anul curent. Adversar este CSȘ Viitorul din localitate. Va fi un meci între două echipe cu bilanț general de 1-0. Reamintim faptul că generația 2004 a LPS Bihorul este vicecampioană în exercițiu a României.

Notă
Sportivii generațiilor 2003 și 2004 ale LPS Bihorul Oradea au fost selectați prin intermediul Academiei CSM Oradea.