Ziua de joi (09.07) a demarat extrem de matinal pentru echipele orădene prezente la Campionatul Național de mini baschet – ediția 2015, găzduit la Mangalia. LPS Bihorul a repurtat trei victorii, asigurându-și calificarea între primele opt echipe atât în grupa roșie, cât și în cea galbenă.

Iată rezultatele consemnate la meciurile formațiilor orădene:

LPS Bihorul 1 Oradea vs CSȘ Mediaș, scor 68-16
LPS Bihorul 2 Oradea vs Together Târgu-Mureș, scor 42-23
LPS Bihorul 3 Oradea vs Steaua Magic 2 București, scor 39-15

LPS Bihorul 1 a încheiat faza a 2-a cu 3-0 la general și are un bilanț de șase victorii din tot atâtea partide disputate în cadrul grupei roșii. Astfel, echipa condusă de Călin Pop și Anamaria Mesaros s-a calificat în sferturile de finală.

LPS Bihorul 2 a avut 2-1 în faza a 2-a și are cinci victorii din șase partide disputate în cadrul grupei galbene. Prin urmare, elevii lui Zoltan Hidi au avansat în sferturile de finală.

LPS Bihorul 3 ajunge la 5-1 în seria de zece echipe în care a fost reprtizată în cadrul grupei albastre.

După-amiaza zilei de joi programează concursuri între antrenori, arbitri și părinți, însă pentru copii principala atracție va fi întrecerea cunoscută sub denumirea de „coșul de aur”, în cadrul căreia sportivii își vor măsura abilitatea de a marca din poziții fixe.

Sferturile de finală și semifinalele în grupa roșie și cea galbenă se desfășoară în cursul zilei de vineri, pentru ca sâmbătă să se desfășoare finalele și jocurile de clasament, urmate de festivitatea de premiere. În grupa albastră, vineri și sâmbătă sunt programate ultimele trei runde de jocuri.