CSM Oradea a ajuns la un acord cu Zoran Vranes în ceea ce privește reluarea colaborării. Tehnicianul originar din Novi Sad a semnat un nou contract și a revenit deja la antrenamente, conducând activitatea echipelor U18 și U14.

Foarte tânăr, dar extrem de dedicat muncii de antrenor, foarte priceput în activitatea specifică formării tinerilor, Zoki a colaborat cu Academia CSM Oradea, fiind unul dintre cei mai importanți oameni în activitatea juvenilă a celor șase jucători aflați la ora actuală în programul echipei de seniori a clubului. Este vorba despre Enzo Vescan, Vlad Marinău, Luca Năstruț, Denis Pătcaș, Bogdan Creț și Raul Igna.

Palmaresul lui Vranes la cârma echipelor juvenile orădene cuprinde numeroase rezultate. Între acestea se evidențiază medalia de argint cucerită la U18 în urmă cu un an, dar și alte clasări pe podiumul național, obținute de generațiile 2003 și 2004 în perioada petrecută de acesta la Oradea.

Totodată, Zoran a avut în subordine o mulțime de tineri orădeni care fie au descoperit jocul de baschet alături de el, fie au aprofundat noțiuni specifice acestei discipline. De alfel, Vranes a lucrat cu sportivii generațiilor 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, respectiv 2007.

În cei patru ani petrecuți la Oradea, Vranes a colaborat cu întreg colectivul tehnic de la Academia CSM Oradea, dar și cu antrenorii de la catedra de baschet a LPS Bihorul. În plus, Zoki a ținut legătura cu echipa de seniori, având contacte atât cu secunzii Milan Mitrovic și Radovan Markovic, cât și cu principalul Cristian Achim.