Echipa U13 a academiei de baschet CSM Oradea, participantă în Campionatul Național al României la această categorie de vârstă sub denumirea de LPS CSȘ Bihorul Oradea, a surclasat pe ACS Dan Dacian București în cadrul etapei a 3-a din faza de calificare a competiției. Meciul desfășurat sâmbătă (01.11), la Sala LPS din Oradea s-a încheiat cu scorul de 104-31.

Jocul a fost la discreția orădenilor pe tot parcursul desfășurării sale. Formația pregătită de către Călin Pop a bifat cea de-a 3-a victorie din tot atâtea partide susținute în această fază a competiției. LPS CSȘ Bihorul Oradea ocupă prima poziție, având 3-0 la general în cadrul Grupei 4 din faza de calificare.

Următorul meci al grupei pregătite de către Călin Pop este programat pentru sâmbătă (08.11), cu începere de la ora 11, în compania lui U Mobitelco 1 Cluj-Napoca. Partida se anunță extrem de dificilă în condițiile în care ea se desfășoară în deplasare, iar adversar este nimeni altcineva decât campioana în exercițiu a României la generația 2002.

Pe de altă parte, grupele 2003 ale academiei de baschet CSM Oradea, înscrise tot sub denumirea de LPS CSȘ Bihorul Oradea, vor participa la finele acestei săptămâni la noi etape din campionatul Ungariei de baschet juvenil. Ambele echipe sunt pregătite de către Anamaria Mesaros, sub coordonarea lui Călin Pop.

Prima echipă a categoriei 2003, sau U12, se va deplasa la Nyiregyhaza. Aici va susține două partide contând pentru grupa valorică A (cea mai importantă), după cum urmează:

– sâmbătă (08.11), ora 09:30, CSM Oradea vs GKS Nyiregyhaza A (prima echipă a acestui club)
– sâmbătă (08.11), ora 11:00, CSM Oradea vs Ziccer Tigrisek 2 (a 2-a echipă a acestui club)

În schimb, a 2-a echipă a categoriei 2003 are programate primele două meciuri în acest sezon competițional. Acestea se vor desfășura la Hajduhadhaz și contează pentru grupa valorică D. Programul meciurilor:

– duminică (09.11), ora 10:30, CSM Oradea vs Nyirsulis Kabocak
– duminică (09.11), ora 12:00, CSM Oradea vs Hajduhadhaz