Echipa U14 masculin a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivi ai Academiei CSM Oradea, a obținut o victorie convingătoare în etapa a 8-a din cadrul fazei de calificare a Campionatului Național al României. Acest rezultat a asigurat echipei amintite calificarea în faza următoare a întrecerii.

Elevii lui Dusan Petrovic și Călin Pop au controlat jocul disputat, în deplasare, cu CSȘ Viitorul Cluj-Napoca. Partida s-a încheiat cu scorul de 73-31.

Au jucat: Marinau Vlad si Tomescu Dragos cate 10 puncte fiecare, Iepure Alex, Craciun Dan si Vlad Andrei cate 8 puncte, Malan Andrei 7 puncte, Bembea Paul – nou promovat de la echipa de U13 – 5 puncte, Vicas George 5 puncte, Haulica Vlad si Huciu Paul cate 4 puncte fiecare, Novero Luca si Zoicas Tudor câte 2 puncte marcate.

Acest rezultat, coroborat cu cel al lui Gladius Târgu-Mureș, respectiv cu rezultatele din primele șapte etape, plasează formația orădeană pe locul al 3-lea în Grupa 2 din această fază a competiției. LPS Bihorul are 4-4 la general, similat lui Gladius și nu mai poate fi ajunsă din urmă de Viitorul Cluj, a 5-a clasată.

În ultimele două etape ale acestei faze, LPS Bihorul joacă pe teren propriu. Iată programul ultimelor două runde:

Etapa 9, (12.12) – LPS Bihorul vs CSȘ Sighetu Marmației
Etapa 10, (19.12) – LPS Bihorul vs Olimpic Baia Mare