LPS CSM Oradea a obținut medalia de argint la turneul final al Campionatului Național U14 masculin – ediția 2017/18. Evenimentul s-a desfășurat între 30 mai și 3 iunie anul curent, la Otopeni. Echipa antrenată de Zoran Vranes (absent motivat) și Alin Cureș, coordonată de Călin Pop, a obținut patru victorii și a pierdut ultimul meci la diferență de trei puncte pentru a se clasa pe locul al 2-lea în ierarhia finală a competiției.

Cu un bilanț de 38 victorii și doar două partide pierdute, LPS CSM Oradea încheie pe locul al 2-lea la generația 2004 pentru al 3-lea sezon consecutiv. În competiție au fost angrenate 40 de echipe la această categorie de vârstă în sezonul 2017/18.

LPS CSM Oradea a obținut și câteva premii individuale la încheierea turneului final.

Bogdan Creț (foto, primul din dreapta) a fost desemnat cel mai bun jucător (MVP) al turneului final. El a fost inclus în echpa ideală la poziția 3.

Denis Pătcaș (foto, al 2-lea din dreapta) a fost inclus la rândul său în echipa ideală a turneului final U14 masculin. El a fost desemnat în cvintetul de vis al turneului la poziția 1.