LPS Bihorul CSM Oradea a înscris o echipă în ediția 2018/19 a Campionatului Național U15 masculin. Această întrecere este rezervată sportivilor născuți după data de 1 ianuarie 2004.

Un număr total de 32 echipe s-au înscris și au fost validate pentru această întrecere. Ele au fost repartizate în patru grupe de șapte sau opt echipe fiecare, pe criterii geografice.

Sistem competițional

Jocurile din Campionatul National U-15 se vor desfasura exclusiv dupa programul stabilit de CCLTO. Orice alt joc disputat in afara acestor norme va fi omologat cu neprezentare, forfait 20-0 pentru ambele echipe, fara punct in clasament. Reprogramarile se accepta cu respectarea cerintelor din RGOC.

Au fost validate pentru inscriere un numar de 32 echipe, repartizate in 4 grupe de 8 echipe. Sistemul competițional cuprinde trei faze.

Faza de calificare – se desfasoara sub forma de turnee, 3 la numar, impartite in calupuri de 4 echipe, conform programarii. In faza semifinala A se califica primele 4 echipe clasate in fiecare grupa, conform RGOCB ‐ clasament, si vor forma 2 grupe de 8 echipe. Imperecherea se face intre Grupele 1 si 2 si intre Grupele 3 si 4. In faza semifinala B se califica celelalte 4 echipe clasate in fiecare grupa, conform RGOCB ‐ clasament. si vor forma 2
grupe de 8 echipe.

Faza semifinala A – se desfasoara sub forma de turnee, 3 la numar, impartite in calupuri de 4 echipe, conform programarii. In faza superioara se califica primele 4 echipe clasate, conform RGOCB ‐ clasament.
Faza semifinala B – se desfasoara sub forma de turnee, 3 la numar, impartite in calupuri de 4 echipe, conform programarii.

Turneu Final: se desfasoara sub forma de turneu, 8 echipe impartite in 2 grupe ce joaca in sistem “round robin”. Locurile 1 si 2 vor juca incrucisat semifinalele; perdantele semifinalelor vor juca finala mica, iar castigatoarele semifinalelor vor juca finala mare. Fiecare echipa va avea programat cate un joc pe zi. Castigatoarea finalei stabileste campioana U-15 Masculin.

Componența grupei din care face parte LPS Bihorul CSM Oradea

LPS Bihorul CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 1 din faza inaugurală a campionatului național. Componența grupei: CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, U-BT Cluj-Napoca, CSM Târgu Mureș, CSȘ Sibiu, CSU Brașov, LPS Viitorul CSU Pitești, CS Amicii Pitești.

Componența completă a grupelor și programul meciurilor pot fi consultate AICI.

Regulamentul Specific al CN U15 masculin și feminin – ediția 2018/19 poate fi consultat în întregime AICI.