Vineri (23.01), cu începere de la ora 18:00, se dispută meciul dintre CSM-U Oradea și U BT Cluj-Napoca, contând pentru etapa a 16-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2014/15. Confruntarea se va desfășura la Arena Antonio Alexe și se va bucura de prezența celor mai tineri jucători de baschet ai municipiului Oradea.

Componenții celei mai mici grupe din cadrul Academiei de baschet CSM Oradea, născuți în anii 2008, 2009 și chiar mai mici, vor fi prezenți pe parchet la prezentarea celor două echipe, chiar înaintea desfășurării meciului. Grupa amintită este condusă de către Lector universitar dr. Ioan Feflea, respectiv Loredana Popoviciu.

Domnul Feflea are o serie de realizări majore în sportul cu mingea la coș de performanță în țara noastră, fiind antrenorul echipelor de baschet masculin și feminin ale Universității Oradea. De asemenea, domnul Feflea l-a descoperit la Satu Mare pe Marcel Țenter, nimeni altul decât antrenorul principal al oaspeților din această seară, U BT Cluj-Napoca, respectiv al primei reprezentative a României. În schimb, doamna este o fostă jucătoare de baschet în primul eșalon al României, ea fiind cunoscută ca sportivă cu numele de fată, Ulica.

Dacă cei mai mici vor fi alături de băieți înaintea primului angajament, invităm suporterii CSM-U Oradea în tribune pentru că echipa are nevoie de sprijin la un meci extrem de dificil.