Echipa U15 LPS Bihorul CSM Oradea a repurtat două victorii în primele două partide disputate la Istanbul, în cadrul celui de-al 2-lea turneu European Youth Basketball League – ediția 2018/19. Formația antrenată de Zoran Vranes, Radovan Markovic și Alin Roșu a învins câte o echipă din Polonia și Turcia.
.
Sâmbătă (19.01), orădenii au depășit pe TKM Wlocklawek, scor 73-68. A fost un duel între cele două echipe neînvinse la primul turneu, desfășurat în decembrie 2018, la Oradea.
.
Duminică (20.01), echipa bihoreană a învins pe EGE Asist Izmir. Rerzultatul final a fost de 84-51. De notat că echipa din Turcia a reprezentat o necunoscută în condițiile în care nu a participat luna trecută la evenimentul găzduit pe malurile Crișului Repede.

.

2004
.
Coroborat cu parcursul din primul turneu, LPS Bihorul CSM Oradea are un bilanț general de 6-0, fiind lider al Grupei C. Echipa generației 2004 mai are două partide de jucat în cadrul evenimentului de la Istanbul. Este vorba despre:
.
Luni (21.01), vs Nuova Matteotti Corato (Italia)
Marți (22.01), vs BK Pardubice (Cehhia)
.
Dacă se clasează pe unul din primele două locuri ale Grupei C, care conține nouă echipe, LPS Bihorul CSM Oradea se va califica pentru playoff-ul European Youth Basketball League în Zona Europa Centrală.