Echipa U14 a LPS Bihorul Oradea, formată din sportivii Academiei CSM Oradea, a participat la cel de-al 2-lea turneu semifinal din cadrul Campionatului Național – ediția 2015/16, rezervat sportivilor născuți după data de 1 ianuarie 2002. Formația pregătită de către Călin Pop a repurtat două victorii și a suferit un eșec în ultima secundă a meciului.

Iată rezultatele înregistrate de echipa orădeană:

LPS Bihorul Oradea vs LPS CSU Nr. 1 Pitești, scor 37-28
LPS Bihorul Oradea vs ACS MC Ball Mangalia, scor 59-28
LPS Bihorul Oradea vs CSU Ploiești, scor 45-47

Elevii lui Călin Pop au bifat două victorii în primele meciuri ale turneului desfășurat la București, extrem de importante, atât din punct de vedere moral, cât și prin prisma situației din clasament. Oradea a cedat în meciul cu echipa din Ploiești în chiar ultima secundă de joc, la capătul unei partide extrem de echilibrate și disputate.

În urma acestor rezultate, coroborate cu celelalte jocuri desfășurate în primele două turnee, incluzând eșecul suferit de Sighetu Marmației în fața lui Slam București, pe fondul absenței celui mai bun jucător la generația 2002, LPS Bihorul se situează pe locul al 5-lea în clasamentul general al grupei semifinale la jumătatea acestei faze, având un bilanț general de 4-3.

Urmează alte două turnee în cadrul cărora LPS Bihorul va încerca să-și asigure prezența fie direct la turneul final, fie la turneul de baraj al Campionatului Național U14 masculin.