LPS CSM 1 Oradea a pierdut meciul cu CSM Steaua 1 București în ziua de deschidere a turneului final al Campionatului Național U16 masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 63-81.

Elevii lui Zoran Vranes au deschis foarte bine partida, reușind să câștige primul sfert cu scorul de 23-18. Bucureștenii au reacționat în secvența a 2-a, la capătul căreia scorul era de 45-42 în favoarea echipei gazdă de la turneul final. Repriza secundă a fost controlată de CSM Steaua, echipă ce a înscris 36 puncte, iar LPS CSM 1 Oradea a replicat cu 21.

Din păcate meciul a fost marcat de accidentări, acestea influențând modul de desfășurare al jocului. Enzo Vescan și Vlad Marinău, doi jucători extrem de importanți în angrenajul formației orădene, s-au accidentat. Ei sunt investigați, însă e aproape cert că nu vor mai juca la acest turneu.

A fost un meci ce a cuprins șase schimbări la conducere și tot atâtea egalități. Orădenii au avut un avantaj maxim de 11 puncte, însă pe final s-a consemnat și un deficit maxim de 21 lungimi. Remarcabil a fost faptul că primul cinci al LPS CSM a înscris cu 15 puncte mai mult decât cvintetul de start al militarilor.

Înregistrarea meciului poate fi urmărită în link-ul alăturat.

LPS Bihorul Oradea vs CSM Steaua Bucuresti

Urmariti LIVE meciul dintre LPS Bihorul Oradea si CSM Steaua Baschet din cadrul Turneului Final al Campionatului National de Baschet U16#CSMB #OrasulTau #EchipaTa#CSMBaschet

Publicată de CSM Bucuresti pe Luni, 21 mai 2018

Enzo Vescan a totalizat 18 puncte, 7 recuperări, Raul Samuel a adăugat 14 puncte, 3 recuperări și 2 intercepții, Vlad Marinău și George Vicaș au contribuit cu câte 8 puncte fiecare, Răzvan Popa a terminat cu 6 puncte, 4 recuperări, Luca Novero a reușit 4 puncte, Andrei Popescu a terminat cu 3 puncte, iar Alex Iepure a reușit 2 puncte pentru orădeni. Viorel Pop a contabilizat șapte recuperări. Au mai jucat Paul Huciu, Bogdan Creț și Remus Porumb.

Karim Chakter a replicat cu 17 puncte, 10 recuperări, Bogdan Pătrașcu a adăugat 15 puncte, 9 recuperări, iar Armin Macarie a terminat cu 14 puncte, 7 intercepții, 5 recuperări și 3 pase decisive pentru CSM Steaua 1.

Marți (22.05), LPS CSM 1 Oradea se duelează cu U-BT 1 Cluj-Napoca. Partida demarează la ora 15:30.