Echipa U16 a LPS Bihorul Oradea, alcătuită din sportivi recrutați în cadrul Academiei CSM Oradea, a pierdut meciul susținut duminică (26.03), la Cluj-Napoca, în compania lui U-BT din localitate. Rezultatul final a fost de 73-53.

Similar confruntării directe din tur, desfășurată la Oradea, formația pregătită de Zoran Vranes și Zoltan Hidi a fost învinsă. De această dată, LPS Bihorul a oferit o replică mai bună, cu precădere din punct de vedere defensiv.

În urma acestui rezultat, LPS Bihorul Oradea are un bilanț general de 3-5 cu care se situează pe locul 6 în Grupa B din faza semifinală a Campionatului Național U16 masculin – ediția 2016/17. Formația bihoreană este alcătuită în majoritate din sportivi născuți în anul 2002, astfel încât aceștia vor putea evolua în cadrul aceleiași categorii de vârstă și în sezonul următor.

Duminică (02.04), echipa U16 va susține ultimul meci pe teren propriu din faza semifinală. Adversar este CSȘ Mediaș. Partida se va desfășura la Sala Partenie Cosma din Oradea.

Ulterior echipa va disputa cinci jocuri în deplasare. Trei în perioada 7-9 aprilie, la Ploiești, Brăila și Mangalia, iar ultimele două în 29-30 aprilie, la București, cu Laguna și Slam din localitate.