Echipa U18 a LPS Bihorul CSM Oradea susține primul meci oficial din anul 2019 la Arad. Duminică (13.01), cu începere de la ora 10:00, la Sala Victoria, formația antrenată de Zoran Vranes se duelează cu CSȘ CSM Sighetu Marmației, în ultimul meci din prima fază a competiției.
.
Orădenii au opt victorii și trei înfrângeri înaintea ultimului meci. Ei au asigurată calificarea în faza următoare a competiției. În aceeași situație se află și echipa din Sighetu Marmației, care a obținut opt victorii și două înfrângeri până la această oră. Prima confruntare directă, desfășurată pe 1 noiembrie 2018, la Sighetu, a fost adjudecată de maramureșeni cu scorul de 69-67.
.
Primele trei clasate în această grupă, adică U-BT Cluj-Napoca, CSȘ CSM Sighetu Marmației și LPS Bihorul CSM Oradea sunt calificate în faza semifinală. Aici, cele trei se vor împerechea cu primele grei clasate în Grupa 2. Este vorba despre CSU Sibiu, CSȘ Târgoviște și CSȘ Mediaș.
.
Faza semifinală se joacă în etape săptămânale, pe sistemul fiecare cu fiecare în dublă manșă. La capătul celor zece etape, primele trei clasate se califică la turneul final al Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19.