LPS Bihorul CSM Oradea susține primul meci din faza semifinală a Campionatului Național U18 masculin – ediția 2018/19 pe teren propriu. Formația antrenată de Zoran Vranes și Valeria Scheiner primește vizita echipei CSȘ Târgoviște.
.
Faza semifinală a CN U18 masculin – ediția 2018/19 se dispută în sistem fiecare cu fiecare în două grupe de câte șase echipe. Formația orădeană a fost repartizată în Grupa A, alături de U-BT Cluj-Napoca, CSU Sibiu, CSȘ Târgoviște, CSȘ Mediaș și CSȘ CSM Sighetu Marmației. Jocurile se dispută în etape săptămânale, în dublă manșă, rezultând câte zece partide pentru fiecare echipă. Primele trei clasate se califică la turneul final.
.
Reamintim că echipa orădeană a obținut nouă victorii din 12 partide și s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa 1 din faza de calificare a campionatului. Echipa din Târgoviște s-a clasat pe locul al 2-lea în Grupa 2, având un bilanț general de zece victorii și două înfrângeri.
.
Bihorenii vor deschide faza semifinală cu un meci pe teren propriu. Meciul dintre LPS Bihorul CSM Oradea și CSȘ Târgoviște de dispută vineri (18.01), cu începere de la ora 11:00, la Sala Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea.