Trei dintre ultimele patru etape contând pentru faza de calificare din cadrul Campionatului Național al României la categoriile U14 și U13 se vor desfășura la Oradea pentru echipele LPS Bihorul. Alcătuite din sportivii recrutați în cadrul Academiei CSM Oradea cele două grupări evoluează la sfârșitul acestei săptămâni la Sala LPS din Oradea.

Sâmbătă (21.11), cu începere de la ora 11:00, este programat meciul dintre LPS Bihorul și U Mobitelco 1 Cluj-Napoca, contând pentru Grupa 2 din cadrul CN U14 masculin. Bihorenii, pregătiți de Dusan Petrovic și Călin Pop, au un bilanț general de 3-3 și primesc vizita liderului neînvins al seriei. Formația din Cluj este vicecampioană în exercițiu la această categorie de vârstă. În tur, U Mobitelco s-a impus cu scorul de 66-55.

Duminică (22.11), de la ora 14:00, formația orădeană întâlnește pe Lucky Dragons Târgu-Mureș. Este un duel între două echipe aflate pe podiumul clasamentului provizoriu. LPS Bihorul, antrenată de Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros, are 5-1 la general și ocupă locul al 2-lea. În schimb, formația din Târgu-Mureș are 4-2 la generak și se situează pe locul al 3-lea. În tur, la Târgu-Mureș, orădenii au învins cu scorul de 104-47.

Ambele partide contează pentru etapa a 7-a în faza de calificare a celor două competiții.