Echipele U14 și U13 ale LPS Bihorul Oradea, alcătuite din jucători selectați în cadrul Academiei de baschet CSM Oradea, se deplasează din nou la finele acestei săptămâni. Ambele formații susțin a 2-a deplasare consecutivă și pe cea de-a 3-a în faza de calificare a Campionatele Naționale la categoriile sportivilor născuți în anii 2002, respectiv 2003.

Formația U14, posesoare a unui bulanț general de două victorii și tot atâtea înfrângeri, se deplasează la Baia Mare, unde se va duela cu BC Olimpic din localitate. Gruparea maramureșeană este în căutarea primului succes în această fază a competiției. Meciul se dispută sâmbătă (07.11). Echipa U14 masculin este antrenată de către Dusan Petrovic și Călin Pop.

Echipa U13, campioană în exercițiu a României la minibaschet, susține cel de-al 5-lea meci în faza de calificare la Târgu-Mureș, în compania LPS-ului din localitate. Această echipă, antrenată de Dusan Petrovic și Anamaria Mesaros, are trei victorii și o înfrângere. În schimb, mureșenii se află în căutarea primului succes. Meciul se va desfășura duminică (08.11).