În perioada 30 noiembrie – 2 decembrie anul curent, echipele U18, U15 și U14 ale LPS Bihorul CSM Oradea au programate noi jocuri contând pentru Campionatul Național al României – ediția 2018/19. Amintitele echipe vor juca la Oradea, Tîrgu Mureș, respectiv Sibiu.

Iată programul jocurilor pentru cele trei echipe orădene:

CN U18 masculin

Turneul 5 se va desfășura la Sala Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea, pe data de 30 noiembrie (vineri), conform următorului program:

Ora 09:30, LPS Tîrgu Mureș vs BC Valbon Arad
Ora 11:30, CNS Cetate Deva vs LPS Bihorul CSM Oradea

Ora 16:00, BC Valbon Arad vs CNS Cetate Deva
Ora 18:00, LPS Bihorul CSM Oradea vs LPS Tîrgu Mureș

Orădenii au un bilanț general de șase victorii și trei înfrângeri, situându-se pe locul al 3-lea în Grupa 1. Formația antrenată de către Zoran Vranes și Valeria Scheiner își poate asigura calificarea în faza următoare dacă obține cel puțin o victorie în cadrul acestui turneu.

Generatia2004

CN U15 masculin

Turneul 3 se va desfășura la Sala Sporturilor din Tîrgu Mureș, pe data de 2 decembrie (duminică). Programul turneului este următorul:

Ora 10:15, LPS Bihorul CSM Oradea vs CSU Brașov
Ora 12:00, CSM Tîrgu Mureș vs CSȘ Sibiu

Ora 16:30, CSȘ Sibiu vs LPS Bihorul CSM Oradea
Ora 18:15, CSU Brașov vs CSM Tîrgu Mureș

Elevii lui Alin Cureș au un bilanț general de 5-0 și se situează pe prima poziția a clasamentului Grupei 1. Meciurile de la Tîrgu Mureș vor fi ultimele din tur. Primele patru clasate la încheierea returului se califică mai departe.

U14complet

CN U14 masculin

Etapa a 5-a din cadrul acestei competiții se va desfășura duminică (02.12). Formația orădeană, antrenată de către Alin Roșu, este angrenată în Grupa C2 se deplasează la Sibiu. Programul turneului:

CSȘ Craiova vs CSȘ Sibiu
CSȘ Sibiu vs LPS Bihorul CSM Oradea
LPS Bihorul CSM Oradea vs CSȘ Craiova

În primele patru etape, formația orădeană a repurtat patru victorii și tot atâtea înfrângeri.