În perioada 16 iunie – 6 iulie 2019, la Costinești, se va desfășura Festivalul de Baby și Mini Baschet – ediția 2019. După patru ani în care evenimentul a avut loc la Mangalia, de această dată cei mai tineri practicanți ai baschetului din țara noastră își dau întâlnire într-o altă stațiune de la malul Mării Negre.

Academia de baschet CSM Oradea va lua parte la acest eveniment, similar celor consemnate în trecut. Competiția a fost structurată pe trei categorii la băieți, clubul nostru având reprezentanți la fiecare dintre ele.

În perioada 16-22 iunie se va desfășura Campionatul de Baby Baschet. Acesta este destinat copiilor născuți după data de 1 ianuarie 2009. ACS Baschet Star Oradea va lua parte cu o echipă în competiția avansaților, respectiv cu trei la începători.

În perioada 23-29 iunie este programat Campionatul de Mini Baschet. Aici sunt eligibili să participe copiii născuți după 1 ianuarie 2007. ACS Baschet Star Oradea este reprezentată de o echipă în întrecerea avansaților.

În cele din urmă, în perioada 30 iunie – 6 iulie va avea loc Liga Națională U12. La această întrecere participă copiii născuți după 1 ianuarie 2007, echipele înscrise la această întrecere se angajează să ia startul în Campionatul Național U13 – ediția 2019/20. Aici, la startul competiției se vor alinia două echipe CSM Oradea.

Urăm mult succes și voie bună tuturor copiilor ce vor lua parte la această aventură.