Baschetul juvenil masculin din Oradea a încheiat sezonul competițional 2014/15 prin câștigarea titlului național la nivel U12 masculin, în cadrul Ligii Naționale de mini baschet, eveniment ce a avut loc la Mangalia între 5 și 11 iulie anul curent.

Acest rezultat a completat stagiunea pentru grupele de performanță ale Academiei de baschet CSM Oradea. Ele au participat fie alături de LPS Bihorul Oradea, fie sub denumirea de CSM Baschet Star Oradea, în următoarele competiții: Campionatul Național U13 masculin al României, Campionatul Național U12 al Ungariei, Campionatul Național U11 al Ungariei, respectiv în Liga Națională de baby (U10) și mini baschet (U12).

Iată rezultatele finale consemnate:

U13 – locul 8 în România.
U12 – locul 1 în România.
U12 – calificare la turneul final în Ungaria.
U11 – calificare la turneul final în Ungaria.
U10 – locul 18 în România.

Notă
În Ungaria, la categoriile de vârstă amintite, nu se decernează titlul de campion și nu se stabilește o ierarhie finală. Cele mai bune 16 echipe stabilite pe parcursul sezonului, în urma etapelor lunare, se califică la turneul final, acolo unde fiecare echipă dispută trei meciuri în grupa preliminară și încă un meci în compania unei echipe situate pe aceeași poziție într-o altă grupă.