În luna septembrie, Federația Română de Baschet a organizat o nouă sesiune de evaluare a antrenorilor pentru obținerea licenței de categorie C. Aceasta permite posesorilor să profeseze la nivel de babybaschet (U10), minibaschet (U12), respectiv U13.

Paula Nica, cea mai tânără antrenoare de la CSM Oradea, a participat la acest examen. Ea a obținut un punctaj de 23.5 la examenul scris, respectiv 42 la cel practic. Astfel, cu un punctaj total de 65.5, Paula a promovat examenul cu brio.

Punctajul minim pentru obținerea licenței de categorie C a fost de 55. Paula a obținut a 6-a notă din totalul de 21 candidați. În total, un număr de 15 candidați au promovat examenul. Dincolo de nota obținută și de faptul că a obținut dreptul de a profesa în baschetul românesc, se impune să remarcăm faptul că Paula și-a găsit drumul la o vârstă extrem de fragedă. Ea face parte din colectivul tehnic al Academiei CSM Oradea de mai mulți ani, fiind apreciată de colegi, dar și de conducerea clubului.

Născută pe 6 martie 1998, Paula Nica este proaspăt absolventă a Colegiului Național „Emanuil Gojdu” din Oradea. Printre experiențele în domeniul antrenoratului se numără participarea la edițiile 2015 și 2016 ale Campionatelor Naționale de mini și baby baschet.