LPS CSM 1 Oradea a învins prin neprezentarea advesarului în penultimul joc din faza semifinală a Campionatului Național U16 masculin – ediția 2017/18. Formația antrenată de Zoran Vranes ar fi trebuit să întâlnească CSM Steaua 2 București într-un meci programat pentru sâmbătă (28.04), la Sala Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea.

Formația vizitatoare nu s-a prezentat la meci astfel încât la primul angajament s-a acordat victorie cu scorul de 20-0 pentru echipa orădeană. În tur, la București, LPS CSM 1 Oradea s-a impus cu scorul de 74-55.

Cu un meci rămas de disputat din faza semifinală, LPS CSM 1 Oradea are un bilanț general de 7-2 în Grupa A-A, consolidându-și locul al 2-lea în clasament. Reamintim că la turneul final se califică primele trei clasate, orădenii având deja asigurată prezența între primele șase echipe ale țării la generația 2002/03.

În ultima etapă, mai exact joi (03.05), cu începere de la ora 13:30, LPS CSM 1 Oradea se duelează cu CSȘ Sighetu Marmației, a 3-a clasată în grupă. Meciul se dispută la Sala Liceului Forestier din Sighetu Marmației.