LPS CSM 1 Oradea susține ultimul joc pe teren propriu în faza semifinală a Campionatului Național U16 masculin – ediția 2017/18. Formația antrenată de către Zoran Vranes primește vizita echipei CSM Steaua 2 București.
.
Cu un bilanț general de 6-2, echipa orădeană se situează pe locul al 2-lea în clasamentul Grupei A-A. Echipa din București are un bilanț general de 1-6. De notat că Oradea mizează în echipa principală pe un nucleu format din jucători ai generațiilor 2002 și 2003. În schimb, bucureștenii joacă în echipa a 2-a cu reprezentanți ai generației 2003.
.
Reamintim că bihorenii și-au asigurat calificarea la turneul final (primele șase echipe ale României) prin prisma succesului obținut la Sibiu, chiar la începutul acestei săptămâni. În afara acestui meci, LPS CSM 1 Oradea mai are o partidă contând pentru faza semifinală. Aceasta se va desfășura în deplasare, la Sighetu Marmației, pe 5 mai.
.
Meciul se dispută sâmbătă (28.04), cu începere de la ora 11.00, la Sala Colegiului Economic Partenie Cosma din Oradea. Intrarea este liberă.